• 10 qytetet më të mira në botë për studentët

    • October 04, 2018 08:00

    Ndonëse mund të kemi menduar se ‘Brexit’-i ia ka humbur vlerat, Londra faktikisht është vlerësuar si qyteti më i mirë në botë për studentët universitarë nga analistët e...

  • Vajza e vogël, shoqja e ngushtë e një tigri

    • October 03, 2018 12:00

    Takohen pothuajse çdo ditë dhe kjo vajza e vogël është shoqja e ngushtë e një tigri të kopshtit zologjikë, të qajtur Mike. Këtë e shohim përmes një vide...