• Vendi ku gjithçka është mbrapsht !

  • November 05, 2018 14:32

  Një kafene e re në Gjermani, është bërë atraksion në rrjetet sociale, falë faktit se aty gjithçka është e vendosur mbrapsht, shkruan Daily Mail. Kafenej...

 • Ja si do të jenë njerëzit pas 100 viteve

  • November 05, 2018 12:32

  Me anë të protezave, implantimeve dhe pajisjeve të tjera bioelektrike, ne nuk jemi duke shëruar vetëm verbërinë dhe paralizën, por jemi duke filluar edhe duke ndryshuar...

 • Qeni nuhat kancerin tek 3-vjeçarja!

  • November 05, 2018 12:00

  Pippa Woods u diagnostikua me leucemi limfoblastike, pasi qeni i familjes kishte filluar të sillej çuditshëm kur ishte pranë saj. Kur prindërit vunë re...