• Parisi ‘përmbytet’ nga minjtë

  • October 01, 2018 15:00

  Kryeqyteti i Francës është i përmbytur me minjtë, dhe qytetarët po fajësojnë kryetaren e bashkisë Anne Hidalgo për këtë. Kundërshtarët e kryebashkiakut...

 • Ky 10 vjeçar po mahnitë botën me traktor

  • October 01, 2018 09:00

  Ratanjith Patil është një 10 vjeçar indian i cili me trikat e tij që bën me traktor, ai po mbledh pas vetes shumë fansa Nxënësi thotë se i pëlqen të lua...

 • Çfarë dimë për breshkat?

  • September 30, 2018 06:32

  Të njohura për jetëgjatësi dhe për lëkurë të rrudhosur, breshkat nuk konsiderohen si një prej krijesave më të bukura të natyrës. Breshkat janë në thelb...