• Ky është Zefi, heroi i Këngës së Zagrebit

    • July 17, 2019 09:32

    Është ende i fortë dhe e kujton ngjarjen me detaje. Thotë se është detyruar të nxjerrë pisto-letën, por nuk krenohet më vra-sjen e gjysmë shekulli më p...

  • Sytë nga qielli këtë mbrëmje

    • July 16, 2019 12:00

    Mbrëmjen e sotme do të ndodhë eklips i pjesshëm i hënës që do të jetë i dukshëm pothuajse në të gjithë botën. Sigurisht, nëse qielli do të jetë i kthjel...