I dështoi operacioni i gjinjve, por shihni çfarë përgjigje i dha mjeku !

  • November 05, 2018 15:00
  • Kuriozitete

Gjashtë vite pasi kreu operacionin që i kushtori rreth 3500 funte, britanikja Alex Cater (33) ka endje dhimbje.

Por kjo nuk është gjëja e vetme.

Sipas saj, ajo është zhgënjyer edhe nga mjeku që i kreu operacionin.

Pasi ishte ankuar për dhimbje, ai i kishte thënë: 

“Kur paguan një Mini Cooper nuk duhet të presësh të marrësh një Ferrari”.

Dhe siç shkruajnë mediat e huaja, nuk është vetëm Cater ajo që e kishte të njëjtin problem me mjekun – edhe disa femra tjera që ishin “mashtruar” nga mjeku.

Loading...