A e gjeni dot cili produkt është shitur më shumë në Amazon?

  • December 05, 2018 17:00
  • Kuriozitete

Amazon të hënën në mëngjes dha një deklaratë për shtyp në të cilën përmendi produktet “Best of Prime 2018.”

Çfarë do të thotë kjo, saktësisht?

Shitësi më i lartë i vendit mori te gjjtha të dhënat e tij përgjatë këtij viti lidhur me shitjen dhe vendosi të bëjë një liste me produktet më të shitura me një çmim special.

Elektronike : Panasonic ErgoFit In-Ear Earbuds Headphones, Fujifilm Instax Mini 9 Instant Camera, Tile Mate Bluetooth Tracker TVs: TCL 55-Inch 4K Ultra HD Smart LED TV LG Electronics 65-Inch 4K Ultra HD Smart OLED TV, Samsung 65-Inch 4K Smart TV

Loading...