• Pse kirurgët kanë uniformë të gjelbër?

  • May 23, 2019 20:00

  Uniformat e përdorura nga mjekët ishin të gjitha të bardha – ngjyra e pastërtisë. Pastaj në fillim të shekullit të 20-të, një mjek me influencë i ndrysh...

 • Gjërat që bëjnë femrat pas ndarjes

  • May 22, 2019 22:32

  Nuk jeni më bashkë dhe normalisht që nuk e keni të lehtë, por duhet të keni në kontroll jetën tuaj. Dhe këto veprime nuk duhet t’i bëni më:

 • Emrat të cilët nuk lejohen me ligj

  • May 19, 2019 17:32

  Sigurisht që çdo prind dëshiron që fëmija i tyre të ketë emrin më të bukur dhe të veçantë. Por, këta prindër e tepruan dhe rezultatet janë si më poshtë:...