• Teatri i Tetovës me mungesë të aktoreve femra

    • September 29, 2018 22:00

    "Kemi bërë kërkesë për pesë aktore por na është thënë që deri në fund të vitit do zgjidhet. Momentalisht kemi të punësuara tre aktore femra dhe regjisorët që vijnë për të bërë s...

  • Si u burgos tirazhi i librit të parë shqip

    • September 29, 2018 22:00

    Studimi i Mesharit të Gjon Buzukut, i porositur nga Instituti i Shkencave, i kushtoi Eqrem Çabejt 10 vite punë (1957-1967) dhe gjithashtu mjaft para nga buxheti shtetëror, pasi...