• “Arturo Ui” reprizohet në Teatrin Kombëtar

    • September 29, 2018 22:00

    Shfaqja  “Arturo Ui” me regji të Bekim Lumit shfaqet sot, 20 shtator 2018, në ora 20:00, ndërsa po në të njëjtin terim do të jepet edhe nesër në TKK. Shfaqja me tekst të...

  • Përurohet monografia për piktorin Muslim Mulliqi

    • September 29, 2018 22:00

    Branko Koviç autori i monografisë ka folur rreth monografisë për akademikun Mulliqi, për të cilin tha se ishte piktor i klasës së parë dhe se për ekspozitat e tij në kohën e ish...