• Përfundon edicioni XXII i "Ditët e Naimit"

  • October 23, 2018 09:31

  Prej 18-22 tetor, në Tetovë dhe në Pogradec, u zhvillua Edicioni i XXII i Festivalit Ndërkombëtar të Poezisë "Ditët e Naimit". Në kuadër të Programit të tij u mbajtën një sërë a...

 • Krimet e mohuara: Librat që rishkruajnë luftën

  • October 22, 2018 12:31

  Fakti që krimineli i dënuar serb i luftës Vojisllav Shesheli nuk hoqi dorë kurrë nga ëndrra e tij për një Serbi të Madhe ndoshta është evidente në emrin që ai i vuri shtëpisë së...

 • Shënime për romanin "Rrënimi" të Leonard Veizi

  • October 16, 2018 08:31

  Romani “Rrënimi” titullohet libri më i ri i autorit Leonard Veizi.  Ky tekst pason librat e tij në prozëshkrim, ku vihet re se bëhen gjithsej gjashtë romane, si dhe katër libra...