• Ti nuk lexon

    • November 18, 2018 16:31

    Vendi yt ka vuajtur diktaturën më kriminale të historisë së botës. Prej një çerek shekulli vendi yt është vend i lirë. Ti që nuk lexon këtë dallim nuk e bën. Ti pi kafe,...

  • Nicolas Mathieu fiton çmimin “Goncourt”

    • November 08, 2018 14:00

    Është një autor i ri në treg, një autor i ri në moshë dhe mbi të gjitha një autor që flet për Francën e sotme, përshëndeti Bernard Pivot, drejtori i çmimit “Goncourt”, më presti...