• Universi në një libër: "Kozmosi“ i Humboldit

  • March 11, 2019 11:00

  Në moshën 34 vjeçare Aleksander von Humbold ishte ngjitur në malin, që në atë kohë njihej si mali më i lartë në botë dhe kishte investuar një pasuri të tërë në ekspeditat në Ame...

 • “Vetëm budallenjtë janë të kënaqur…”

  • March 07, 2019 10:31

  Kultivo dyshimin ndaj ideologjive dhe parimeve dominuese. Qëndro larg nga parimet.Ki mendjen të mos e ndotësh gjuhën tënde me atë të ideologjive.Binde veten se je...

 • A do të vijë Liam Neeson në Shqipëri?

  • March 07, 2019 01:31

  “Të rrëmbehesh nga Shqipëria”, videoja që promovon Shqipërinë dhe bukuritë e saj, përmes një apeli drejtuar aktorit irlandezo-verior, Liam Neeson, që të vijë dhe të zbulojë vend...