Nesër promovohet libri “Si kripën të kam dashtë”

  • October 25, 2018 13:00
  • Kulturë

Nesër (e premte), në orën 12.00, në amfiteatrin e madh të Bibliotekës Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani” promovohet libri poetik “Si kripën të kam dashtë” i autorit Arif Molliqi.

Për këtë libër do të flasin drejtori i shtëpisë botuese “Armagedoni”, Berat Dakaj, profesor Haqif Mulliqi, kritiku Flamur Maloku dhe tregimtari Albin Mehmeti. Ndërkaq, poezi të tij do të recitojnë aktorët Nimon Muçaj, Halil Tetaj, Rrustem Latifaj.

Të pranishëmve autori do t’u japë nga një ekzemplar të librit në “sofrën suedeze”.

Loading...