Ndahen çmimet e fituesve ndërkombëtarë të fotografive

  • November 02, 2018 13:31
  • Kulturë

Një vajzë Rohingia duke qarë, dhe një tigër që shqyen prenë, janë dy nga fotot fituese të konkursit ndërkombëtar Siena 2018.

Fotoja fituese tregon Asmat Ara, një vajzë refugjate Rohingia, në një kamp të Burmanisë, të cilës i shpëtojnë lotët pasi kujton dhunën e tmerrshme.
Fotografi indian Shivang Mehta fitoi çmimin e natyrës së egër
Fotoja fituese e çmimit “Bukuria Natyrore”, rrufe që shpërthejnë nga vullkani Kalbulo, në Kili.
Fotografi gjerman, Tomas Kalak, kapi një pamje fantastike të ndërtesës më të lartë në botë, Bur Kalifa, në Dubai.
Kalimi Drejk, në Kejp Horn, Antarktika. Një dallgë 12 metrash përplaset për anijes
Barinjtë zbresin 1500 dele nga mali, Poloni

Loading...