Emine Çunmulaj kujton bisedat me Karl Lagerfeld për kulturën shqiptare

  • February 20, 2019 17:31
  • Kulturë

“Ju me keni thirrur Maria Callas edhe pse unë nuk e dija se kush ishte ajo. Çfarë nderi ishte të kaloja gjithë ato vite pranë jush dhe rrethuar me kreativitetin tuaj. Faleminderit që ishit njerëzor dhe nuk me keni trajtuar si një varëse për rroba e cila ecën, por gjithmonë keni pyetur për historinë time, kulturën time dhe keni ndarë me mua udhëtimet e juaja dhe shakat”, ka shkruar Çunmulaj.

Ajo po ashtu me miqtë e saj ka ndarë edhe fotografi nga sfilatat e modës kur ishte modele për Chanel.

Loading...