• Elefanti që fiton luftën me 14 luanë

  • September 29, 2018 22:00

  Elefanti ishte ndarë nga tufa e tij dhe kjo ua mundësoi 14 luanëve të uritur që ta sulmojnë. Në videon e publikuar në internet shihen dy luanë mbi shpinën e tij, por elefanti i...

 • Ura e cila qëndron në duart e Zotit

  • September 29, 2018 22:00

  Lart në malet Ba Na në Vietnam, shtegun 150 metra të gjatë e mbajnë dy duar masive të cilat qëndrojnë lart mbi kurorat e pemëve. “Cau Vang” (në gjuhën vietnameze = ura e artë) ë...

 • Miqtë më të mirë janë të këtij grupi gjaku

  • September 29, 2018 22:00

  Ja disa nga arsyetimet nga ekspertët:  1. Janë shumë socialNjerëzit që kanë këtë grup gjaku janë shumë social dhe të besueshëm. Thuhet se besimi që kanë të vetja...

 • Mënyrat për të pasur një lidhje të shëndetshme

  • September 29, 2018 22:00

  Ju ndoshta keni përqafuar shumë, keni biseduar me njëri-tjetrin gjatë gjithë kohës, keni bërë shaka të padëmshme dhe keni planifikuar së bashku të ardhmen tuaj, por në një momen...