• Kështu pritet tetori për shenjat e horoskopit

    • September 29, 2018 22:00

    Ja si do ndikojë muaji tetor në jetën e çdo shenje: Dashi - Këta muaj kanë qenë si një spastrim për ty. Ke pësuar ndryshime të ndryshme gje e gjitha kjo të ka përgati...

  • Ky 10 vjeçar po mahnitë botën me traktor

    • September 29, 2018 22:00

    Nxënësi thotë se i pëlqen të luajë dhe të dhurojë shfaqje me traktor, dhe se brohoritmat e të pranishmëve i japin akoma më shumë vullnet dhe gjithashtu emocion për të përdorur t...