• Kjo është shtëpia më e vogël në botë

    • September 29, 2018 22:00

    Gjithçka mundësohet falë një mekanizmi të veçantë që ndihmon në lëvizjen e mureve të shtëpisë dhe orendive. Shikojeni videon se si duket shtëpia më e vogël në botë: