• Ja sa duhet të flenë fëmijët sipas moshës

    • October 02, 2018 10:31

    Mjekët thonë se mbajtja e një orari të caktuar për fjetjen e fëmijëve, sjell shumë përfitime për ta. Po sa orë duhet të flejë një fëmijë, sipas moshës?Më poshtë e ken...

  • Kjo nënë dhe tri vajzat e saj janë të veçanta

    • October 02, 2018 08:31

    Ato kanë flokë jashtëzakonisht të gjata, që së bashku përbëjnë një gjatësi marramendëse. Përveç se kanë pasur vështirësi për t’i mirëmbajtur flokët, ato edhe janë shpë...