• Majmunët bëjnë seks në kokën e turistit

    • October 04, 2018 14:31

    Turisti amerikan u filmua përderisa majmunët hipën mbi të dhe filluan të bënin seks. Incidenti ndodhi në Indonezi, transmeton Gazeta Express. Shikojeni m...