Zhvishet në mes të rrugës për të hutuar shoferët, por vdes në mënyrë tragjike

  • October 12, 2017 13:02
  • Fun

Ajo gjeti vdekjen e menjëhershme pasi goditi shtyllën e një drite në rrugë teksa e kishte gjysmën e trupit jashtë dhe po jepte shfaqe tërësisht e zhveshur.

Videoja e regjistruar nga miku i saj ukrainas, i quajtur si Ivanna Boirachuk, 32 vjeç, ai ndalet menjëherë pasi ka një ulërimë të mbytur nga gruaja.