Të varfër por shumë kreative, fëmijët që bëjnë lodrat e tyre me pak gjëra

  • May 12, 2019 16:00
  • Fun

Asgjë nuk mund ta ndalojë imagjinatën e fëmijës posaçërisht kur bëhet fjalë për t’u argëtuar me miqtë e tyre.

Fëmijët në mbarë botën bëjnë lodrat e tyre të preferuara nga asgjë dhe rezultatet janë me të vërtetë gjeniale, njofton Klan Kosova.

Nga kutitë e kartonit, shishet e plastikës, kutitë dhe balta janë gjërat e përditshme u jepen një shans të dytë në duart e fëmijëve krijues.

Bright Side publikoi disa fotografi për të ndarë buzëqeshjet dhe ky është qëllimi i këtij koleksioni.

Fëmijët krijojnë gjëra argëtuese nga gjëra të thjeshta duke u kujtuar të rriturve të mendojnë më shumë.

The post Të varfër por shumë kreative, fëmijët që bëjnë lodrat e tyre me pak gjëra appeared first on .

Loading...