Të gjithë e qeshën për shkak të peshës, por ja si duket tash

  • October 12, 2018 08:31
  • Fun

Ashleigh Munn, 24 vjeçe, nga Skotlanda, fitoi një peshë marramendëse në ije dhe pothuajse nuk mund të ecte.

Atë edhe e përqeshën për shkak të dukjes së saj, por ajo nuk u dorëzua asnjëherë dhe vendosi që të ndryshonte, transmeton Gazeta Express.

Ajo ndryshoi zakonet e ngrënies, u bë një vegjetariane dhe filloi të merrej me joga. Shumë ushtrime, ushqime të shëndetshme dhe fruta, dhe në fund ajo ndryshoi krejtësisht – për të mirë.

Munn tani ka një pamje krejt tjetër, pothuajse është një person tjetër kur e sheh. Pamja e saj e ndryshme nga se që ishte më parë është dokumentuar në disa fotografi, ku ajo shihet mjaft seksi.

Shikojeni ndryshimin e saj:

Loading...