Piloti shpëton jetën e 89 personave, bën ulje emergjente në aeroplanin pa rrota

  • May 12, 2019 16:32
  • Fun

Një pilot i Myanmarit shpëtoi jetën e 89 personave pasi bëri një ulje emergjente në aeroplanin pa rrota, sipas një zyrtari.

Një video e paverifikuar po qarkullon në rrjete sociale, e cila shfaq një zbritje emergjente heroike, përpara se hunda e avionit të zvarritej dhe ta ndalonte atë.

Piloti provoi një procedurë emergjente rezervë për të nxjerrë rrotat, por që rezultoi pa sukses.

Video me sa duket u realizua nga një nga pasagjerët dhe postimi në internet tregoi një evakuim urgjent por të sigurt të pasagjerëve dhe të ekuipazhit.

The post Piloti shpëton jetën e 89 personave, bën ulje emergjente në aeroplanin pa rrota appeared first on .

Loading...