Njeriu me iPhone, piktura e vitit 1933 që parashikoi të ardhmen

  • September 25, 2017 13:01
  • Fun

Një paraardhës i celularëve?


Zotëri Pynchon dhe Themelimi i Springfield – një pikturë e vitit 1933 e artistit italiano-amerikan Umberto Romano – përshkruan mjaft atë çfarë thotë titulli: Zotëri Pynchon, themeluesi i qytetit, qëndron në qendër të skenës dhe duket se jep urdhra. 

Ajo çfarë e bën interesante këtë pikturë është një vendas amerikan i cili është ulur në tokë dhe ka në duar një objekt drejtkëndor që është i ngjashëm me celularët e kohës moderne.

Ndoshta ai është thjeshtë një pasqyrë e vogël? /Express