Në Berat qytetarët habiten kur shohin që kamionçina mban një “bombë” me rubineta

  • November 09, 2018 18:00
  • Fun

Personi që ka arritur të bëjë videon dhe ta dërgojë atë në redaksinë e JOQ.alshprehet se makina është e dyshimtë dhe duhet se mbart një bombë sipër.

Teksa jep detaje të shkurtra dhe përshkruan "bombën", personi në fjalë shton se ajo ka rubineta nga të gjitha anët dhe se dyshon që automjeti të jetë në pronësi të firmës TAP, e cila merret me ndërtimin e gazsjellësit në Korçë e Skrapar.

Pamjet flasin vetë…Loading...