• Peshku redukton sëmundjet e zemrës dhe kancerin

  • July 25, 2017 08:28

  Dy të tretat e njerëzve në Britani po e vënë shëndetin e tyre në rrezik duke mos ngrënë mjaftueshëm peshk. Ky është paralajmërimi i ekspertëve që studiojnë sëmundjen e kance...

 • Uria çrregullon ciklin menstrual

  • July 25, 2017 07:56

  Menstruacionet mund të jenë të dhimbshme, ndërsa situata mund të jetë edhe më e vështirë nëse cikli nuk është i rregullt, në fakt nëse është i çrregulluar. Në rastet më të s...

 • Njerëzit obezë nuk preken nga kjo sëmundje

  • July 25, 2017 07:56

  Njerëzit me mbipeshë për rreth 20 për qind kanë më pak gjasa të preken nga sëmundja e Parkinsonit. Sipas një studimi të fundit, dhjami ul rrezikun e zhvillimit të kësaj sëmu...