• Produktet kosovare ekspozohen në SHBA

  • November 13, 2018 14:00

  Ministria e Tregtisë dhe Industrisë përmes Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA) ka organizuar pjesëmarrjen e kompanive kosovare: “Prince Caffe...

 • Pritet të ndalohet shitja e thëngjillit

  • November 13, 2018 11:00

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka bërë të ditur se kanë filluar me konfiskimin e thëngjillit në të gjitha rrugët e kryeqytetit. Në kuadër...

 • Ja çfarë lloje të kredive ofron Monego.com (VIDEO)

  • November 13, 2018 10:30

  Monego.com ka sjellë në Kosovë shërbime të reja dhe shume inovative, falë teknologjisë informative të avancuar që përdorin, duke u mundësuar klientëve financim super të shpejtë...

 • Thatësira nuk po ndikon në furnizimin me ujë

  • November 13, 2018 10:30

  Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit se liqenet akumuluese sipërfaqësore Batllava dhe Badoci kanë shënuar një rënie t...