• Nafta i rikthehet humbjeve

  • November 30, 2018 15:00

  Çmimet e naftës po qëndrojnë në rënie në sesionin e fundit të kësaj jave, pavarësisht pritshmërive se OPEC dhe Rusia do të vendosin të ulin prodhimin javën e ardhshme, për të ba...

 • Fermerëve u shpërndahen fidanë të arrës

  • November 30, 2018 14:30

  Drejtoria Komunale për Bujqësi në Mitrovicë ka bërë shpërndarjen e fidanëve të arrës për 21 fermerët mitrovicas. I pranishëm me rastin e nënshkrimit të kontratave ishte edhe nën...

 • Duaje tënden, duaje vajin e vetëm vendor, Floil

  • November 30, 2018 14:00

  Përdorimi i prodhimeve vendore është një vlerë e madhe ekonomike për të gjithë ne. Andaj që vendit tonë ti shtohet kjo vlerë, kontribuo me konsumimin e prodhimeve vendor....