• Shije e pazëvendësueshme

  • January 18, 2019 15:30

  Momente të vështira janë të pashmangshme nga ne. Por që ti shmangemi të gjithë këtyre çasteve të vështira dhe ju të keni një performancë të mirë ju duhet të konsumoni pijen e...

 • Tesla shkurton stafin për 7%

  • January 18, 2019 15:00

  Shefi ekzekutiv i kompanisë Tesla, Elon Musk, tha se kompania e tij do të zvogëlojë stafin për 7 për qind, duke shtuar se rruga përpara është “shumë e vështirë”. Prodhues...

 • BERZH-i do të vazhdojë mbështetjen për Kosovën

  • January 18, 2019 14:00

  Ministri i Financave Bedri Hamza, ka pritur sot në takim drejtoreshën për Ballkanin Perëndimor të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) Zsuzsanna Hargitai, ku disk...

 • Më 31 janar votimi i buxhetit 2019 në Kuvend

  • January 18, 2019 09:30

  Buxheti për këtë vit në shumë prej 2.3 miliardë euro pritet të jetë në votim të dytë në seancën Kuvendit të Kosovës më 31 janar. Këtë e ka bërë të ditur kryetari i Kuvendit të K...