• Reduktimet e rrymës për ditët në vijim

    • November 12, 2018 16:00

    Prishtinë Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit -Nuk ka Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it -Nuk ka Ndërprerje me kërkes...

  • Gjatë muajit tetor rriten çmimet e konsumit

    • November 12, 2018 15:30

    Çmimet e konsumit në muajin tetor shënuan ngritje prej 0.2 për qind krahasuar me muajin paraprak, për shkak të shtrenjtimit të bukës, drithërave, perimeve dhe veshjeve me një nd...