• Thatësira nuk po ndikon në furnizimin me ujë

  • November 13, 2018 10:30

  Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit se liqenet akumuluese sipërfaqësore Batllava dhe Badoci kanë shënuar një rënie t...

 • Përfundon 82% e punës së projektit TAP

  • November 13, 2018 10:00

  Rreth 82 për qind e projektit të gazsjellësit TAP është përfunduar, kështu ka thënë përmes një deklarate konsorciumi i TAP AG. “Ndërtimi i tubacionit TAP është duke u zhv...

 • Fillon Java Globale e Ndërmarrësisë në Kosovë

  • November 13, 2018 09:30

  Drejtori i Innovation Centre Kosovo (ICK), Uranik Begu, tha se roli i ndërmarrësisë dhe inovacionit në Kosovë është faktor kyç dhe nxitës i zhvillimit të mëtutjeshëm ekonomik të...

 • Vendet e OPEC-ut mund të ulin furnizimin me naftë

  • November 13, 2018 08:30

  Çmimet botërore të naftës u rritën, pasi Arabia Saudite shpalli se vendet e OPEC-ut dhe vende të tjera prodhuese të naftës mund të ulin vëllimin e furnizimit. Ministri sa...