• 50 miliarderët për vitin 2019 sipas Forbes

  • March 10, 2019 11:30

  Për të dytën herë në dekadën e fundit, si numri i miliarderëve ashtu edhe pasuria e tyre është zvogëluar, duke treguar që edhe njerëzit më të pasur nuk kanë imunitet ndaj situat...

 • Kartëmonedha e parë në SHBA mbush 157 vjet

  • March 10, 2019 09:30

  Qeveria e Shteteve të Bashkuara më 10 mars të vitit 1862, nxori në qarkullim kartëmonedhën për herë të parë. Deri atëherë, njësia monetare amerikane ishte tradicionalish...

 • Kenia, shteti afrikan që mirëpret Golden Eagle

  • March 09, 2019 19:00

  Listës së gjatë të vendeve të botës ku kompania Frutex eksporton pijen energjike Golden Eagle i është shtuar edhe Kenia, shtet nga kontinenti afrikan. Kontingjenti i parë...

 • Internet më i sigurt për fëmijët tuaj!

  • March 08, 2019 16:00

  Sipas portalit për sigurinë në internet dhe statistikave globale për ngacmimet online, afro gjysma e të rinjve (47%) kanë raportuar se kanë pranuar mesazhe online të natyrës fri...

 • Industria gjermane në vështirësi

  • March 08, 2019 15:00

  Tregjet industriale gjermane shënuan rënien më të madhe në shtatë muaj në janar sipas statistikave përkatëse. Kjo është një shenjë tjetër se ekonomia më e madhe e Europës...