• Lluka: Posta e Kosovës fajtore për problemet e saj

    • September 29, 2018 22:00

    Problemet në Postën e Kosovës kanë lindur si rezultat i mos kryerjes së detyrave nga kjo e fundit dhe pagesës që është dashur të bëjë Qeveria, tha ministri i Zhvillimit Ekonomik...