• Fondi Kosovar për Garanci Kreditore mbush dy vjet

  • October 01, 2018 06:30

  Fondi Kosovar për Garanci Kreditore mbush dy vjet të funksionalizimit Nëpërmjet garantimit të portofolit kreditor të bankave partnere, FKGK-ja ka arritur të ndihmojë në l...

 • Përplasja Trump-OPEC do të rris çmimin e naftës

  • September 30, 2018 14:30

  Prodhuesit e OPEC-ut dhe Donald Trump janë përfshirë në një përballje të fortë verbale mes tyre, kjo sipas ekspertëve të tregut do të gjenerojë një rritje të ndjeshme të çmimeve...

 • Qeveria nuk zbaton kursimet, rrit shpenzimet

  • September 30, 2018 14:00

  Qeveria e Kosovës, sipas raportit financiar për gjashtë mujorin e këtij viti, për mallra dhe shërbime ka shpenzuar 92 milionë euro. Krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit të k...

 • AKP nuk zbaton vendimet e Qeverisë

  • September 29, 2018 22:00

  Qeveria e Kosovës kishte marr vendim në nëntorin e vitit të kaluar që të ndalohet privatizimi i tokave bujqësore në Kosovë, nga ana e Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP), t...