• Pastrimi i parave po e dëmton zhvillimin ekonomik

  • November 16, 2018 11:00

  Pastrimi i parave dhe korrupsionit po e dëmton zhvillimin ekonomik dhe funksionimin e shtetit të Kosovës. Prandaj autoritetet e Kosovës duhet të punojnë për zbatueshmërinë e lig...

 • Këshilla për vozitjen në dimër

  • November 16, 2018 08:00

  Që nga 15 nëntori ka filluar sezoni dimëror për shoferët, deri më 15 mars makina duhet të jetë e pajisur në mënyrën e duhur për të dalë në rrugë. Përveç ndërrimit të goma...

 • Rajonet e Kosovës që do të mbeten në terr

  • November 15, 2018 17:00

  KEDS-i, të enjten, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës në ditët e ardhshme. Orari i plotë: Prishtina Ndë...

 • Aksion për të parandaluar shmangiet tatimore

  • November 15, 2018 16:00

  Departamenti i Hetimeve Tatimore dhe Inteligjencës në ATK, nën autorizimin e prokurorit të rastit dhe sipas urdhëresës së Gjykatës Themelore në Prishtinë, ka kryet një bastisje...

 • Rikonstruktimi i linjave hekurudhore fillon më 2019

  • November 15, 2018 15:30

  Autoritetet në Kosovë janë në përgatitjeje të procedurave për fillimin e rikonstruktimit të linjave hekurudhore, projekt ky i financuar nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhv...