Floil, gjithmonë me ty!

  • October 12, 2018 10:00
  • Ekonomi

Floil po feston 1 vjetorin me shumë dhurata përmes kampanjës më atraktive të këtij viti.

Kampanja me sloganin Gjithmonë me ty, është krijuar vetëm për një qëllim; që të shpërblej konsumatorët besnik të vajit Floil të cilët e bënë të mundur këtë një vjetor jubilar.

Andaj bëhu edhe ti pjesë e festimit të një vjetorit të Floil dhe fito mundësin për tu shpërblyer me dhurata të ndryshme.

Për tu informuar se si të bëhesh pjesë e kampanjës tonë, bëjeni like faqen Floi:

Aty do të ju informojmë për të gjitha kërkesat që keni.
Floil, gjithmonë me ty!
Floil 1 vjet! /Telegrafi/

Loading...