• Borxhi i përgjithshëm i Kosovës shënon rritje

  • July 25, 2017 08:01

  Borxhi publik i Kosovës vazhdon të shënojë rritje, përkundër faktit që ai vlerësohet më i ulëti në rajon. Sipas të dhënave të fundit të Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës,...

 • Pacolli e padit Kosovën në Arbitrazh (Foto)

  • July 24, 2017 21:05

  Kompania “MabCo Sontructions” e kreut të AKR-së, Behgjet Pacolli, ka paditur Qeverinë e Kosovës, përkatësisht Ministrinë e Drejtësisë. Lajmin e ka marrë vesh Insajderi pë...

 • Fëmijët në Akademinë jCoders

  • July 24, 2017 14:34

  Gjatë kohës që shkollat janë në pushim vjetor, jCoders hap akademinë verore gjatë të cilës fëmijët e moshës 8-13 dhe te rinjtë e moshës 13 deri 18 do të mësojnë më shumë rreth k...

 • Rrëshqet dheu në Rrugën B (Foto)

  • July 24, 2017 12:33

  Banorët në rrezik në Rrugën B në Prishtinë nga lejet e kundërligjshme që edhe janë konstatuar nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor. Kjo tokë ka qenë pronë...

 • Norma bazë e interesit mbetet 1.75% në Rumani

  • July 24, 2017 10:32

  Banka Qendrore e Rumanisë e mbajti të pandryshuar normën e saj të interesit bazë, në një rekord të ulët prej 1.75%. Socialdemokratët në pushtet njoftuan një rishikim të...

 • Remitencat për tre muaj 163.4 milionë euro

  • July 24, 2017 09:31

  Remitencat e pranuara në Kosovë, paraqesin edhe kategorinë më të madhe në kuadër të llogarisë së të ardhurave dytësore, ato arritën vlerën prej 163.4 milionë euro, që paraqet nj...