• Kjo makinë ishte makina e Oscars

    • February 27, 2019 01:00

    Me veshjet dhe stolitë më të rralla, elita e Hollywoodt ka parakaluar nëpër tepihun e kuq, të shtruar për edicionin e 91-të të Academy Awords. Por, vëmendjen e fotogr...