• Webfaqja ku mund të gjeni klonin tuaj

  • September 29, 2018 22:00

  Ka shumë shembuj të ndryshëm nëpër internet ku njerëzit rastësisht janë takuar me personat të cilët ngjajnë shumë, dhe kanë bërë foto me ta.Kështu, Niamh Geaney nga Dublini...

 • Kjo video po çmend të gjithë shoferët

  • September 29, 2018 22:00

  Kemi parë shumë video që tregojnë aftësitë e pabesueshme të shoferëve, por si kjo s'besojmë s'e keni parë. Në videon e publikuar në YouTube, një shofer arrin që në mënyrë...

 • Instagram surprizon përdoruesit

  • September 29, 2018 22:00

  Tani mesazhet mund të shoqërohen edhe me “GIF” të cilat dërgohen në mesazh individual apo në grup. Ndërkohë, GIF'et mund të kërkohen për të nxjerrë diçka specifike...