• Subaru po planifikon një makinë për gara (Foto)

    • November 06, 2018 20:00

    Model që është pritur gjithmonë, prej entuziastëve të Subaru Prodhuesi japonez Subaru, është mjaft i mbyllur dhe nuk rrezikon me modele të reja, transmeton Telegrafi....

  • ​BMW përgatit serinë e re 1 (Foto)

    • November 06, 2018 18:00

    Gjenerata e tretë e hatchback kompakt BMW për herë të parë do të ketë një front-drive, në sajë të një platformë të re mekanike të lehtë. Koncepti i ri i vozitjes gjithash...