• Subaru po planifikon një makinë për gara (Foto)

    • November 06, 2018 20:00

    Model që është pritur gjithmonë, prej entuziastëve të Subaru Prodhuesi japonez Subaru, është mjaft i mbyllur dhe nuk rrezikon me modele të reja, transmeton Telegrafi....