• Kocijançiq: Taksa duhet të hiqet

  • March 08, 2019 15:00

  Bashkimi Evropian vlerëson se platforma për bisedime me Serbinë e miratuar nga Kuvendi i Kosovës paraqet “pozicionin vetëm të njërës palë” ka thënë, Maja Kocijançiq, zëdhënëse e...

 • BMW X4 me ndryshime që ia shtojnë fuqitë (Foto)

  • March 07, 2019 20:00

  Duket sikur X4 nuk ka kaluar shumë kohë në palestër, prandaj i duhet të zhvillohet edhe më shumë Me të prezantuar modelin X3 M, kompania gjermane nuk ka humbur kohë dhe k...

 • ​Makina fluturuese e holandezëve (Foto)

  • March 07, 2019 18:30

  Kompania holandeze nuk heq dorë nga koncepti i saj për një makinë fluturuese. Në ekspozitën e tanishme të makinave të Gjenevës, është shfaqur modeli i prodhimit Liberty P...