• Ferrari më i lirë në botë

  • November 26, 2018 08:31

  Ferrari është ndoshta shkaktari më i keq i të gjithëve, duke plotësuar gjashtë nga listat e dhjetë të botës të makinave më të shtrenjta në ankand, transmeton lajmi.net. P...

 • Ja si ta ndaloni GOOGLE të ju përgjoj

  • November 26, 2018 08:31

  Informacioni mbi vendndodhjen tuaj mund të vazhdojë të mblidhet nga Google, deri sa ju të ç’aktivizoni Historinë e Lokacionit, ani pse nuk ndalon së përgjuari të gjitha informat...

 • LG planifikon telefon të ri me 16 kamera

  • November 25, 2018 20:00

  Në vitin 2011, LG ka qenë ndër prodhuesit e parë që ka prezantuar smartfonin me kamerë të dyfishtë – LG Optimus 3D. Nuk ka shkuar dhe shumë kohë që kamerat e dyfishta të bëhen n...

 • Vazhdon beteja për Hotelin Grand

  • November 24, 2018 16:30

  Paqartësitë rreth Hotelit Grand në Prishtina po vazhdojnë edhe pas 12 vjetësh që kur se ishte privatizuar, si pjesë e procesit të privatizimit të ndërmarrjeve shoqërore. Derisa,...