• Pamjet e para brenda Mercedes E-Class 2020 (Foto)

    • January 23, 2019 19:00

    Pritet që të shohim një timon të ri, si dhe sistemin e informimin MBUX Ka vetëm një vit, që ku spiunët e makinave të reja, e kanë parë një Mercedes E-Class të kamufluar,...

  • Ford Mondeo lansohet në tri variante (Foto)

    • January 22, 2019 19:00

    Hibridi i përditësuar, vjen si sedan me katër dyer, makinë e zakonshme me pesë dyer, apo edhe karavan Prej se është lansuar në vitin 2015, Ford Mondeo nuk ka pësuar asjë...