Si hapet airbag, shikoni në xhirim të ngadalësuar

  • September 29, 2018 22:00
  • Auto

Airbag hapet brenda 1/25 e sekondës dhe syri ynë ose një kamera normale nuk arrin të kapë procesin e hapjes së tij. 

Xhirimi me kamerë speciale e cila regjistron 2,500 imazhe për sekondë mund të shihni të gjithë procesin e hapjes, transmeton Express.

Shikojeni: 

Loading...