Mundësi që nuk duhet lëshuar – SUV më i shitur në botë bëhet i juaji me ofertën që vjen vetëm një herë

  • March 01, 2019 11:30
  • Auto

Me pranverën dhe përmirësimin e motit është e natyrshme që të fillojë të shfaqet edhe dëshira për udhëtime.

Udhëtimet përbëjnë kujtime që do të na mbesin përjetë me familjen tonë. Shfrytëzoni kohën tuaj dhe këtë mundësi për t’u bërë me SUV më të shitur në botë, Nissan X Trail, e cila vjen me ofertën “Nr. 1” në vend.

Nissan X Trail njihet si SUV më i shitur në botë falë komoditetit që ofron për 7 persona.

Karakterizohet me një dizajn të fuqishëm të stërmbushur me paisje që udhëtimet i bëjnë më të lehta, më të hareshme e shumë më të sigurta. Si edhe çdo Nissan tjetër, edhe ky njihet për aftësitë superiore në rrugë, por edhe terene të vështira.

Ka motor të fuqishëm dhe konsum tejet ekonomik, e gjitha me një qëndrueshmëri të pakrahasueshme që pikërisht ju nevojitet për rrugë të gjata.

Tashmë për një kohë shumë të kufizuar mund të filloni kapitullin e ri të krijimit të kujtimeve duke përfituar nga një zbritje të pa parë më herët prej plot 5 mijë euro, ku njëkohësisht mund të bëheni me verzionin Nisasan X-Trail 2.0. dCi 4×4 Automatic me nivelin më të lart të pisjeve teknike kur përfshishen të gjitha paisjet e mundshme si dhe do të përfitoni:

– 5 vite garancion
– 5 vite asistencë rrugore
– 5% interes preferencial
– 1 Servis Gratis
– 1 Kasko Gratis

Dhe mbi të gjitha, vetura juaj e ëndrrave mund të financohet deri 100% të vlerës dhe të paguhet me këste deri në 7 vite.

Për më shumë kontaktoni sa më parë Auto Mitan që është distributor i autorizuar i Nissan dhe përfitoni nga kjo mundësi sepse sasia është e limituar. /Telegrafi/

Loading...