Evoluimi i Ford Mustang prej lansimit të veturës së parë (Vide)

  • October 12, 2017 10:37
  • Auto

Prej se është lansuar vetura e parë më 1964, Ford Mustang ka pësuar ndryshime shumë të mëdha.

Modeli i parë i lansuar para afro gjashtë dekadash, kishte vetëm 210 kuajfuqi dhe shpejtësia me të cilën arrinte, linte shumë për të dëshiruar, transmeton Telegrafi.

Me kalimin e viteve gjërat u përmirësuan, por çmimi për të pasur një makinë të tillë, nuk mbeti i njëjtë, duke u rritur në masë të madhe.

Videoja e postuar më poshtë, tregon evoluimin ndër vite që ka pësuar Mustang, të shoqëruar edhe me tingujt origjinal që kanë lëshuar këto makinë. /Telegrafi/